Schoonheidssalon
Behandelingen/Prijs
Phyt's en massage
Massage bij kanker
Phyt's, Chi, Lavera
Edelsteenpoeders
Producten bestellen
Kado's bestellen
Coach/Energy Master
Aanbiedingen/Nieuws
Contact/Afspraak
Stichting YRF

 

 

 

                                                                                 

Behandelingen
Beautopia is geen standaard Schoonheidssalon. Bij Beautopia nemen we de tijd voor je. Vandaar dat bij een Beauty behandeling ook jij echt de tijd neemt voor jezelf. We beginnen met een voetenbadje en je stapt pas na meer de een uur uit de comfortabele behandelstoel.                                                                                      In de salon/praktijk van Beautopia kan ik je het volgende aanbieden:     

 • - ontspanning, rust en een vip behandeling. Je gaat ontspannen de deur uit.  
 • - gezichts- of lichaamsbehandelingen op basis van "100% natuurlijke en biologische cosmetica en huidverzorging"
 • - hulp bij het oplossen van huid problemen
 • - een luisterend oor         

               Specialist in:

 • - Ontspannings - massage bij kanker   
 • - hulp bij het verbeteren van de levensstyle op basis van de   Chinese Gezondheidskunde
 • - Als enige in Nederland verkoop van Edelstenen                                                                        

                           

Sandra is voortdurend bezig om nieuwe kennis op te doen door middel van het volgen van workshops, opleidingen en het bezoeken van beurzen

                                 HUISREGELS                       

Naast de algemene voorwaarden hebben wij nog enkele huisregels:

 1. Wij vragen je op tijd te komen voor je afspraak, zodat de volgende cliënt ook op tijd behandelt kan worden.
 2. Ethiek en hygiëne staan bij Beautopia® hoog in het vaandel. Wij verwachten van onze cliënten dat zij eveneens hiervoor zorg dragen.
 3. Voor aanvang van de eerste behandeling, wordt een aantal vragen gesteld o.a. over je medische verleden. Mochten er bij de volgende behandelingen wijzigingen daarin optreden dan is het belangrijk dat je ons hiervan op de hoogte stelt i.v.m. mogelijke contra indicaties.
 4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan degene die je behandelt, de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolg behandelingen zijn mogelijk zodra je behandelend arts hiervoor toestemming geeft.
 5. Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kunnen wij je vragen met hem of haar te overleggen of een behandeling of massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 6. Betaling is contact na de behandeling, via tikkie of betaalverzoek.

Je lichaam en huid zijn een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit.

Preventief zorgen voor je lijf

Neem dus regelmatig tijd voor je ontspanning qua lichaam, huid en geest

 

 

Huidverzorging

 

Wanneer je bij Beautopia® komt voor een huidverzorgingsbehandeling;  krijg je hierover ook adviezen voor het verzorgen van je huid thuis. Om een goed resultaat te krijgen spreekt het voor zich dat je ook deze adviezen thuis opvolgt, zodat we samen kunnen werken aan het verbeteren van jouw huid.

De signalen van de huid

Onze huid geeft een boodschap! De huid en daarmee ook ons uiterlijk wordt direct en indirect beïnvloed door voeding, drinken, roken, stress, rust en beweging. Onze huid is met ongeveer 1,8 vierkante meter het grootste orgaan. Het beschermt ons tegen weer en wind, bacteriën en chemische stoffen. Het houdt ook onze lichaams- temperatuur op peil. De huid laat ons voelen en fungeert daarbij als spiegel van onze gezondheid en verraadt als het ware uw conditie. Wat er van binnen gebeurt, is van buiten te zien.

 

Beautopia® is niet alleen een exclusief domein voor vrouwen. Ook mannen kunnen hun huid laten verzorgen of bijvoorbeeld ontstressen. Met onder andere een rug-, nek- en schoudermassage. Doordat de mannenhuid een hoger talggehalte heeft dan een vrouwenhuid, leid dit sneller tot verstopte poriën en puistjes. Ook door het dagelijks scheren kan de huid pijnlijk, gevoelig en droog aanvoelen. In de salon wordt gebruik gemaakt van een speciaal op de mannenhuid afgestemd huidverzorgingsysteem van Phyt's Men. Deze huidverzorging voor mannen laat zichtbaar verbeterde resultaten zien.

 

Heeft u een vraag, neem gerust contact op. Het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina.

Alle tekst en foto's op deze site © van Beautopia®, Sprundelsebaan 323, Etten-Leur. 06 192 00 979 | office@beautopia.nl