Schoonheidssalon
Behandelingen/Prijs
Massage bij kanker
Phyt's, Chi, Lavera
Edelsteenpoeders
Producten bestellen
Kado's bestellen
Coach/Energy Master
Aanbiedingen/Nieuws
Contact/Afspraak
Stichting YRF

 Massage bij kanker 

 


 

Als je in een verdrietige tijd van ziekte zit, zoals kanker, kun je het gevoel van "eigen waarde" verliezen. Je lichaam is ziek maar je wilt net als ieder ander 'aangeraakt' worden. Naast de therapie, behandelingen en medicatie kan massage je enige rust, ontspanning en ondersteuning geven. Bij sommige cliënten wordt zelfs na een massage een vermindering van symptomen ervaren zoals o.a. misselijkheid, angst, pijn en vermoeidheid. Ook blijkt dat massage in combinatie met ontspanning veelal leidt tot een positieve lichaamsbeleving.   

Deze ontspannende massage kan worden gegeven tijdens en ná de behandeling, als ondersteuning in de reis naar mogelijk herstel of in de palliatieve fase. Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen dan kan een afspraak gepland worden bij u thuis, in het ziekenhuis of waar u wordt verzorgd. 

Bij mij in de praktijk kwamen al cliënten met de ziekte kanker en door mijn vrijwilligers werk voor de Stichting Yellow Roses Foundation heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. Als onderdeel van mijn opleiding Massage bij Kanker, heb ik een dag massages gegeven op de oncologie afdeling van het MC Haaglanden Ziekenhuis te Den Haag. Vóór de eerste afspraak zal er een vragenlijst naar u worden toegestuurd. Deze zullen we tijdens de eerste afspraak samen doornemen. De informatie en het gesprek zijn van belang om de juiste massage te kunnen geven, zodat het lichaam niet verder uit evenwicht raakt.  

Een massage is géén vervanging van de reguliere behandelingen die de cliënt geadviseerd krijgt van de eigen arts/specialist en biedt ook geen genezing. Wel kan een massage als aanvulling worden gegeven naast de behandelingen je al ontvangt. Zelfs tijdens de chemo kuur. Wanneer er twijfel bestaat, dan wordt verzocht dit eerst te bespreken met de behandelend arts/specialist. 

Wil je iemand verrassen met een heerlijke ontspanningsmassage bij de ziekte kanker? Je kunt bij Beautopia al een massage cadeau bon aanschaffen vanf € 10,--. Een consult met massage is € 95,-- (inclusief de zeer uitgebreide intake). Vervolg afspraak is vanaf € 35,-- per half uur. Reiskosten worden berekend vanaf 20 km.

Wil je meer weten over deze gespecialiseerde massage bij Beautopia, stuur dan een mail naar office@beautopia.nl of stuur een whatsapp naar 06 192 00 979 

5% van elk van deze massage wordt gedoneerd aan Stichting Yellow Roses Foundation. www.yellowrosesfoundation.

Sandra Wijkhuisen,

Gespecialiseerd masseur voor kankerpatiënten, aangesloten bij het landelijk netwerk van professionele massagetherapeuten. Zij hebben allen de specialisatie training op HBO niveau "Massage bij Kanker" met goed gevolg afgerond. Daarnaast is een jaarlijkse scholingsdag verplicht. Sandra volgt ook jaarlijks extra trainingen om haar kennis verder uit te breiden.  
www.massagebijkanker.nl

 


 

Op bovenstaande tekst berust © copyright. Het gedeeltelijk danwel geheel overnemen van deze tekst is niet toegestaan. 

Alle tekst en foto's op deze site © van Beautopia®, Sprundelsebaan 323, Etten-Leur. 06 192 00 979 | office@beautopia.nl