Schoonheidssalon
Behandelingen/Prijs
Massage bij kanker
Phyt's, Chi, Lavera
Edelsteenpoeders
Producten bestellen
Kado's bestellen
Coach/Energy Master
Aanbiedingen/Nieuws
Contact/Afspraak
Stichting YRF

PHYT's


Sinds september 2008 is Beautopia® als eerste in Nederland gaan werken met PHYT's; een merk dat gegarandeerd biologisch en 100% natuurlijk is!                 Sedert 16 maart 2009 is de eigenaresse van Beautopia gecertificeerd Phyt's Beautician (Esthetique). De Biologische Schoonheidsspecialist uit Etten-Leur.

De ecologische en biologische cosmetica producten van Phyt's zijn gecertificeerd door de officiële instantie: QUALITE FRANCE. Dit certificaat garandeert natuurlijke cosmeticaproducten op basis van bestanddelen die afkomstig zijn uit de biologische landbouw en specifieke regels respecteren ter bescherming van de consument en het milieu.

U krijgt een persoonlijk advies voor de verzorging van elke dag met de op uw huid afgestemde producten om de huid in een optimale conditie te blijven houden. Het advies van Beautopia is om de voor u geschikte producten ook thuis te gebruiken, zodat wij samen kunnen werken aan een stralende en gezonde huid.

 

 

              

 

Beautopia®

  

vertelt u de naakte waarheid over

  Biologische/natuurlijke cosmetica
 

Deel uw schoonheid en verbeter uw huidverzorging die speciaal zijn ontworpen om uw huid optimaal te verzorgen, te beschermen en een mooiere uitstraling te geven.

Het laboratium van PHYT's garandeert dat de samenstelling van hun producten alleen maar natuurlijke bestanddelen bevat! 

Dat betekent: 

100% natuurlijke bestanddelen in hun samenstellingen

  • Geen kleurstoffen
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen parabeen
  • Geen fenoxyethanol
  • Geen PEG (polyethyleen glycolen)
  • Geen GGO's (genetisch gemanipuleerde producten)
  • Niet op dieren getest

Phyt's biedt een compleet gamma aan huid-verzorging, huidverbetering en ondersteunende voedingssupplementen, welke natuurlijk ook natuurlijk zijn!

 

 

Een absolute exclusiviteit op wereldschaal voor een assortiment dat zeer volledig is!

Gedreven door liefde en respect voor alles wat leeft produceren de laboratoria van PHYT’s al 43 jaar cosmetica met geen enkele chemisch toevoeging, voeren geen enkele test uit op dieren. Zij passen het cosmeticakeurmerk toe als bewijs van hun betrokkenheid en toewijding voor alles wat leeft! Het Cosmebio lastenboek vereist 95% natuurlijke bestanddelen en laat slechts voor 5% sommige synthetische producten toe. Hierdoor is dit - tot op vandaag - het meest veeleisende label in de sector. Het unieke aan de Phyt's producten is dat Phyt's weigert gebruikt te maken van dit recht om toch max. 5% chemische stoffen te gebruiken. Alle Phyt's producten worden voor 100% geproduceerd met bestanddelen van natuurlijke oorsprong*. Voor meer informatie over Phyt's kunt u ook kijken op www.phyts.com.

 

*M.u.v. de overvette zeep: Phyt'ssima

 

 

CHI Natural Life

Chi essentiële oliën. Anderen producten van Chi zijn ook verkrijgbaar in de salon of te bestellen. Meer informatie kunt u vinden door op het logo van Chi te klikken.

 

Voor de Gemstones (edelsteenpoeders) van Maria Magdalena Cosmetics klikt u in de linkerkolom op edelsteenpoeders.

 

LAVERA Natuurcosmetica

Prachtige make up, lichaamsverzorging en verzorging voor de jonge huid verkrijgbaar bij Beautopia. Meer informatie over Lavera producten vindt u door op het logo van Lavera te klikken.

 

 

 

      

 

Alle tekst en foto's op deze site © van Beautopia®, Sprundelsebaan 323, Etten-Leur. 06 192 00 979 | office@beautopia.nl